Parterapi​

Red forholdet eller kom godt igennem skilsmissen

​Problemer i parholdet er velkendt for de fleste, men problemerne kan tage overhånd og komme ud af kontrol, og da vil det være hensigtsmæssigt at søge hjælp og komme i parterapi i god tid. Jeg er psykolog i Bagsværd og har mange års erfaring med parterapi og systemisk familieterapi. Mine klienter kommer typisk fra Bagsværd, Gladsaxe, Gentofte, Lyngby eller et andet sted omkring København.

Parforholdsproblemer kan afhjælpes med parterapi

Det hænder, at det kan være svært at komme videre på en hensigtsmæssig måde, hvis forholdet har været negativt i længere tid. Jeg finder parterapi mest formålsmæssig, hvis begge parter er interesseret i at blive sammen.

Der er bedre mulighed for at arbejde med de vanskeligheder, som er i forholdet, når parret har en interesse i at håndtere dem. Det kan ske, at vanskelighederne har vokset sig meget store, men så kan det være en god ide, at hver part arbejder individuelt i en periode. Når begge parter er klar til parterapi, kan de begynde at arbejde med relationerne i fællesskab.

Endelig kan forløbet handle om at gå fra hinanden på en ordentlig måde og finde et godt samarbejde i forhold til eventuelle børn og andre forhold. Det vil gøre det lettere for jer, men det vil især kunne hjælpe jeres eventuelle børn.

Hør mere om mulighederne for professionel hjælp

Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere om parterapi, eller hvis I allerede nu vil lave en aftale. 

Du kan ringe til mig på telefon 26 85 92 41, eller du kan skrive til mig på e-mail bjarnep939@gmail.com.

Kontakt mig hvis du skal gå til en psykolog

Du er velkommen til at forhøre dig og ringe til mig på telefon 26 85 92 41 (bedst mellem kl. 12 – 13). Du kan også skrive til min e-mail bjarnep939@gmail.com.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformationer​

Psykolog Praksis v/ Bjarne J. Petersen

CVR: 26393809

Kontaktinformationer​

Adresseinformationer​