PSYKOLOG-BEHANDLING

Behandlingsmetoder for voksne

Læs mere

PSYKOLOG-BEHANDLING

For børn, unge og familie psykodukation

Læs mere

COACHING

En udviklingsmulighed arbejdsmæssig og privat

Læs mere

PERSONALE-UDVIKLING

Undervisning, træning og øvelser

Læs mere

PARTERAPI

Undgå skilsmisse eller kom godt ud af det

Læs mere

BEHANDLINGS-METODER

​Systemisk terapi, Gruppeterapi osv.

Læs mere

OFF. SYGESIKRING

​Du har mulighed for tilskud fra den off. sygsikring

Læs mere

KONTAKT​

Kontakt mig for at høre mere

Læs mere

​Parterapi – undgå skilsmisse eller kom godt ud af det

Problemer i parholdet er velkendt for de fleste, men problemerne kan tage overhånd og komme ud af kontrol, og da vil det være hensigtsmæssigt at søge hjælp og komme i parterapi i god tid. Jeg er psykolog i Bagsværd i Storkøbenhavn og har mange års erfaring med parterapi og systemisk familieterapi.

Parforholdsproblemer kan afhjælpes med parterapi

Det hænder, at det kan være svært at komme videre på en hensigtsmæssig måde, hvis forholdet har været negativt i længere tid. Jeg finder parterapi mest formålsmæssig, hvis begge parter er interesseret i at blive sammen.

Der er bedre mulighed for at arbejde med de vanskeligheder, som er i forholdet, når parret har en interesse i at håndtere dem. Det kan ske, at vanskelighederne har vokset sig meget store, men så kan det være en god ide, at hver part arbejder individuelt i en periode. Når begge parter er klar til parterapi, kan de begynde at arbejde med relationerne i fællesskab.

Endelig kan forløbet handle om at gå fra hinanden på en ordentlig måde og finde et godt samarbejde i forhold til eventuelle børn og andre forhold. Det vil gøre det lettere for jer, men det vil især kunne hjælpe jeres eventuelle børn.​

Hør mere om mulighederne for professionel hjælp

Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere om parterapi, eller hvis I allerede nu vil lave en aftale. Du kan ringe til mig på telefon 26 85 92 41, eller du kan skrive til mig på bjarnep939@gmail.com.

Firmainformationer​

Psykolog Praksis v/ Bjarne J. Petersen

CVR: 26393809

Kontaktinformationer​

Adresseinformationer​

​Pinievej 1, 1. tv

2880 Bagsværd