om Bjarne Petersen

Arbejdsmæssig baggrund og erfaringer

​Psykolog uddannet fra Københavns Universitet i 1986. Har altid haft en generel interesser for psykologiens forskellige område, da jeg finder det vigtigt at identificere og behandle, det der er relevant for klienten. Dette afspejles i mit arbejdsliv. Det første års erfaringer har jeg fra et projekt for unge og siden ansættelse i en større ungdoms institution, derefter et par års erfaringer på en behandlingsinstitution for børn.

Efterfølgende har jeg arbejdet i voksenpsykiatrien og børne- og ungdomspsykiatrien, hvor arbejdet bl. a. bestod i psykologiskbehandling, psykologiskeudredning, supervision, undervisning og uddannelse af personaler.

Fra 2006 blev jeg privatpraktiserende psykolog i Bagsværd med ydernummer. Sideløbende har jeg haft forskellige deltidsjob: Arbejdet med børn og unge i en socialforvaltning, deltidsansat i Psykiatriprojektet, hvor jeg underviste, superviserede i psykiatriske problemstillinger i forskellige institutioner i Københavns kommune, samt redaktør af bladet.

Har lavet konsulentopgaver for Psykiatrifonden. I et år har jeg på deltid lavet udredninger for personer med autisme, med henblik på arbejdsmæssig placering. I en årrække har jeg sideløbende arbejdet med gruppeterapi.

Med den baggrund har jeg bl. a. erfaringer med: Kriser og beredskab, psykiatriske problemstillinger, almene psykiske vanskeligheder og specifikke, som Autisme, ADHD, depression, psykoser og hjerneskader med psykiatrisk overbygning, samt børn og unge. 

Endvidere har jeg arbejdet med personaleudvikling og personale problemer, samt personer som har vanskeligheder med at komme på arbejdsmarked.

Skal vi snakke sammen snart?

Er du nysgerrig på gruppeterapi? Jeg besvarer naturligvis gerne dine spørgsmål, så du får en bedre idé om, hvad det er, du går ind til.

Du kan ringe på telefon 26 85 92 41 eller sende en e-mail til bjarnep939@gmail.com.

Alternativt kan du også bruge kontaktformula​ren, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig hvis du skal gå til en psykolog

Du er velkommen til at forhøre dig og ringe til mig på telefon 26 85 92 41 (bedst mellem kl. 12 – 13). Du kan også skrive til min e-mail bjarnep939@gmail.com.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformationer​

Psykolog Praksis v/ Bjarne J. Petersen

CVR: 26393809

Kontaktinformationer​

Adresseinformationer​