Psykologbehandling - Voksne og unge

​​Den psykologiske behandling hos Psykolog Praksis v/Bjarne J. Petersen tilpasses personens problemstilling og der aftales et behandlingsforløb. Her vælges en generel psykologisk tilgang, som kan være; kognitiv, systemisk, interpersonel, mentaliseringsbaseret eller dynamisk. 

Psykologisk behandling efter behov

Psykologisk behandling er ofte en række af problemstillinger, som skifter i det psykologiske samtale forløb. Endvidere kan der indenfor den valgte tilgang være behov for at benytte elementer fra anden psykologisk metode, således at tilgangen svarer til det omtalte problem.

Kort kan siges at kognitiv terapi eller kognitiv adfærdsterapi tager udgangspunkt i at følelser og adfærd bestemmes af vores tænkning og de antagelser som vi har. Disse faste antagelser og automatiske tanker søges ændret og modificeret således at personen kommer fri af disse og kan håndtere hverdagens begivenheder hensigtsmæssigt. Den kognitive tilgang er oprindelig anvendt på depression og angst, men bruges også i mange andre sammenhænge. Er endvidere brugbar til korttidsforløb.​

Firmainformationer​

Psykolog Praksis v/ Bjarne J. Petersen

CVR: 26393809

Kontaktinformationer​

Adresseinformationer​