Psykologbehandling​

Gruppeterapi giver mulighed for udvikling og bedring​

​Vil du have hjælp fra en psykolog, der udfører gruppeterapi? Så lad mig, Bjarne J. Petersen fra Psykolog Praksis v/ Bjarne J. Petersen, hjælpe dig. Jeg har siden 1986 arbejdet som psykolog for børn og unge samt voksne i det sociale område.

Jeg er fuldtidspraktiserende psykolog i min egen klinik, som er beliggende i Bagsværd. Jeg har dog private og erhvervskunder fra og omkring bl.a. Værløse, Lyngby og Gladsaxe.

Hvad får du ud af gruppeterapi?

Der er mange fordele ved gruppeterapi. Gruppeterapien kan hjælpe med at udvikle nyttige redskaber og værktøjer, som kan bruges i forbindelse med diagnoser såsom angst og depression - især hos unge.

Hvordan fungerer gruppeterapi?

Gruppeterapien er en længerevarende og effektiv behandlingsform. Her er formålet at hjælpe med vedvarende personlige ændringer via en adfærdsterapeutisk tilgang.

Behandlingsformen opstod dengang, der behandledes traumatiserede soldater. I dag foregår det ved, at vi har en åben og fri samtale. Den fælles samtale har ikke fast indhold, men former sig i løbet af terapisessionen.

I et forløb med gruppeterapi kan du som deltager udvikle, afprøve og integrere nye måder, hvorpå du kan forholde dig til dig selv og andre mennesker.

Skal vi snakke sammen snart?

Er du nysgerrig på gruppeterapi? Jeg besvarer naturligvis gerne dine spørgsmål, så du får en bedre idé om, hvad det er, du går ind til.

Du kan ringe på telefon 26 85 92 41 eller sende en e-mail til bjarnep939@gmail.com.

Alternativt kan du også bruge kontaktformula​ren, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig hvis du skal gå til en psykolog

Du er velkommen til at forhøre dig og ringe til mig på telefon 26 85 92 41 (bedst mellem kl. 12 – 13). Du kan også skrive til min e-mail bjarnep939@gmail.com.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformationer​

Psykolog Praksis v/ Bjarne J. Petersen

CVR: 26393809

Kontaktinformationer​

Adresseinformationer​