Psykologbehandling​

Professionel behandling af depression

​Hos Psykolog Praksis v/ Bjarne J. Petersen kan jeg hjælpe med professionel behandling af depression. Jeg har i Sygehusvæsenet arbejdet med alle former for depression, og har derfor stor erfaring på dette område. Jeg tilbyder behandling fra min praksis i Bagsværd, og her hjælper jeg klienter fra områderne omkring bl.a. Lyngby, Værløse og Gladsaxe.

Symptomer på depression

Ud fra min erfaring ved jeg, at en depression kan have mange forskellige udtryksformer. De første symptomer på depression er, at man føler noget er forandret – det kan være, at man sover dårligt, mangler energi og lyst, oplever skyldfølelse, har negative tanker eller måske tænker på selvmord.

Dette ledsages ofte af problemer med at tænke og koncentrere sig eller af mange tanker, der skaber kaos.

Depression kan komme af mange forskellige årsager, og det er vigtigt at finde frem til disse årsager, så vi sammen kan skabe en god mulighed for, at depressionen ikke vender tilbage igen.

Jeg benytter som udgangsunkt forskellige strategier til behandling af depression. Det gør jeg med henblik på, at klienten skal få det bedre hurtigst muligt, samt at han/hun skal få en indsigt i, hvad det personligt handler om.​

Unge, ensomhed og depression

Det er vist ud fra undersøgelser, at der er sammenhæng mellem ensomhed og symptomer på depression. Særligt unge kan være udsatte, da det især er i ungdomsrårene, at man skaber sin identitet, og her spiller fællesskaber en stor rolle, da de kan have afgørende betydning for den unges psykologiske tilstand.

Når man har en depression, kan man føle mangel på energi og lyst, hvilket kan føre til, at man fravælger at deltage i forskellige sociale aktiviteter. Dette kan være en årsag til, at depression kan fremme følelsen af ensomhed, som også kan medføre manglende sociale færdigheder eller angst. 

Hvis ovenstående er noget, du kan nikke genkendende til, så tøv ikke med at kontakte mig for hjælp. Jeg hjælper dig med at komme gennem den svære tid, så du igen kan få det godt og slippe af med ensomheden.

Kontakt mig for en tid til behandling af depression

Ønsker du at høre mere om behandlingen? Eller har du spørgsmål til f.eks. ensomhed, lavt selvværd, stress eller social angst?

Så kontakt mig for professionel hjælp, terapi og vejledning.


Jeg kan kontaktes på telefon 26 85 92 41, eller du kan skrive en e-mail til bjarnep939@gmail.com, så får du et svar fra mig hurtigst muligt.

Kontakt mig hvis du skal gå til en psykolog

Du er velkommen til at forhøre dig og ringe til mig på telefon 26 85 92 41 (bedst mellem kl. 12 – 13). Du kan også skrive til min e-mail bjarnep939@gmail.com.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformationer​

Psykolog Praksis v/ Bjarne J. Petersen

CVR: 26393809

Kontaktinformationer​

Adresseinformationer​