​Behandling af depression tilbydes

Jeg har mange års erfaring med behandling af depression, som jeg tilbyder fra min praksis i Bagsværd til alle depressionsramte fra København, Gentofte, Lyngby, Gladsaxe og omegn.

I Sygehusvæsenet har jeg arbejdet med alle former for depression. Den kan have mange forskellige udtryksformer.

Symptomer på depression og vejen til behandling

De første symptomer på depression er, at man føler noget er forandret, at man sover dårligt, mangler energi, har mistet lysten, oplever skyldfølelse, har negative tanker, måske tænker man på selvmord.

Ofte kan man have problemer med at tænke og koncentrere sig eller have mange tanker, der skaber kaos. Nogle bliver ramt på appetitten, idet de spiser for lidt eller for meget.

Som udgangspunkt benytter jeg forskellige strategier til behandling af depression, dels med henblik på, at man får det bedre, så hurtigt som muligt, og dels at man får indsigt i hvad det handler om for én selv.​

Depression kan man få af mange forskellige årsager, det er vigtigt at finde årsagerne, således man skaber mulighed for, at depressionen ikke vender tilbage.

I fald man har været på medicin i lang tid, og man efter aftale med sin læge gerne vil prøve at lægge medicinen fra sig, kan det være en meget god ide at arbejde med sig selv, hvis man vil lykkes med det.

Kontakt mig og hør mere om behandling af depression

Ønsker ud at høre mere om depression-behandling hos mig, kan jeg kontaktes på telefon 26 85 92 41 eller e-mail bjarnep939@gmail.com.​

Firmainformationer​

Psykolog Praksis v/ Bjarne J. Petersen

CVR: 26393809

Kontaktinformationer​

Telefon:26 85 ​92 41

E-mail: bjarnep939@gmail.com

Adresseinformationer​